Bedrijven en teams

Mensen zullen vergeten wat je zei en wat je deed, maar nooit welk gevoel je hen gaf

Maya Angelou

Tachtig tot negentig procent van wat we denken, doen en  communiceren is gebaseerd op ons gevoel. Maar op ons werk blijven gevoelens vaak onbenut. Juist daar liggen veel kansen. Hoog tijd om meer verstand te krijgen van gevoel!

Bedrijven en teambuilding

Met alleen denken en doen redden we het niet meer. Ieder mens wordt voor 80 tot 90 % aangestuurd door emoties. Deze zijn zichtbaar in je lijf: lichaamstaal, houding, beweging, spierspanning en stemgebruik. Je hebt een ander gevoel bij je fijne collega of je strenge baas, en dat maakt uit hoe je communiceert. Herken je dat je lijf grenzen aan geeft? Hoe maak jij contact?

Geen kennis hebben van gevoel op het werk zie je terug in bijvoorbeeld slechte communicatie, stress, het ervaren van hoge werkdruk en burn-outs.

Haptonomische coaching maakt gevoel kwalitatief

Kennis krijgen van jouw eigen gevoelens geeft je inzicht in jezelf en je kwaliteiten in jullie team! Zo kunnen jullie individueel en als team groeien. Er ontstaat meer zelfvertrouwen en vertrouwen in jullie team. Wat leidt tot betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor een beter gezamenlijk resultaat.

In de training worden met concrete oefening en gesprekken verschillende thema’s onderzocht zoals omgaan met grenzen, confrontaties helpend inzetten, balans houden, samenwerken en contact maken.

Trainingen worden samen met je bedrijf op maat gemaakt. Vertel me wat je tegen komt in jouw team en wat jullie wensen zijn. Ik doe graag een voorstel.

employees, mentor, business-936804.jpg

Trainingen en meer...

01.

Teambuilding

Aan de hand van groepsoefeningen wordt jullie dynamiek zichtbaar. Jullie krijgen inzicht in de kwaliteiten en leerpunten van jullie team. Met praktische tips!

02.

Workshop

We focussen ons op een thema zoals: communicatie stijlen, grenzen leren voelen en aangeven, zinvol kritiek leren geven, balans houden in werkdruk. 

03.

1-op-1 coaching

Hoe werkt het bij jou? Je krijgt inzicht in jouw patronen en leert nieuwe mogelijkheden. Je krijgt keuzevrijheid om in te zetten wat waardevol voelt. 

Wat klanten zeggen

"Wilma heeft me geleerd groepsdynamische processen te lezen en welk aandeel mijn handelen daar in heeft. Ik weet als docent efficiënter, daadkrachtiger en vanuit meer verbinding studenten te begeleiden"

Johnny schoofs -
docent

“Wilma werkt zorgvuldig en betrokken. Door meer bewust te zijn van wat ik voel heb ik geleerd om eerlijker en effectiever te communiceren”

Christian -
milieu adviseur